Wij verzorgen je Google AdWords campagne

Vanaf € 125,- per maand

Zoekmachine adverteren

Google AdWords is dé manier om direct bovenaan in Google te staan. Met een pakkende advertentie kun je al gauw honderden extra klanten genereren!
Maar waar begin je? Een Google AdWords campagne kan je handenvol nieuwe klanten opleveren, maar ook handenvol geld kosten. Behalve als je met Stay Hungry Marketing samenwerkt. Wij zijn dé specialist in Google AdWords campagnes (Search Engine Advertising). Met onze aanpak genereer jij direct meer klanten, meer omzet en een hoog rendement. Hoe? Lees verder of en vraag meteen een gratis intakegesprek aan!

Stay Hungry Marketing zorgt voor maximaal rendement

Elke campagne begint met een uitgebreide kennismaking. Wat is de visie van je bedrijf? Wat zijn je USP’s? Welke producten of diensten zijn het meest winstgevend en waar wil je meer aandacht op vestigen? Samen bepalen we het budget voor een AdWords campagne, waarna we campagnes gaan inrichten. We schrijven pakkende advertenties voor populaire zoekwoorden. Vervolgens gaan we de advertenties continu monitoren en aanscherpen. Om de week ontvang je van ons een gedetailleerde rapportage. Zo zie je direct hoe groot de kracht van AdWords is. Investeer in SEA – investeer in de toekomst.

 

Voordelen van een Google AdWords campagne bij Stay Hungry Marketing

  • Onze Google AdWords-specialisten zijn allen gecertificeerd en worden continu bijgeschoold;
  • We zijn 24/7 bereikbaar, zowel telefonisch als per mail;
  • Twee keer per maand een uitgebreide Google AdWords campagne rapportage;
  • Campagnemanagement op basis van conversies / sales en het rendement;
  • In-house Google AdWords trainingen en workshops.

Wil je weten hoeveel een Google AdWords campagne voor jouw bedrijf kost? Neem dan nú contact op met een van onze SEA campagne specialisten.

Wat kost een Google AdWords campagne?

Elk bedrijf is anders en ook is de concurrentie per branche verschillend. Wij leveren uitsluitend maatwerk, dus dat betekent ook dat de budgetten per bedrijf verschillen. Uiteraard heb jij het laatste woord in het maandbudget. Internet marketing bureau Stay Hungry zorgt voor advertenties die maximaal rendement, bezoekers en ROI opleveren. Je betaalt slechts een klein, vast bedrag per maand voor het opzetten, beheren, analyseren en rapporteren van de campagnes. Laat Google AdWords het werk doen en geniet van een hoog ROI – vraag nu meer informatie aan!

 

Haal het maximale rendement uit uw Google AdWords campagnes

Begin vanaf vandaag met je omzetgroei!

Ga je starten met Google AdWords?

Google AdWords campagne: waarom het werkt

Stay Hungry Marketing is dé Google AdWords specialist die jouw online vindbaarheid aanzienlijk verhoogt en je rendement maximaliseert. Verpletter je concurrenten met een goede SEA campagne en geniet van online succes.

 

Ben jij klaar voor de uitdaging van je leven? Begin vanaf vandaag met je omzetgroei en vraag een gratis intake aan!

 

"EFFECTIEF UW DOELGROEP BEREIKEN MET GOOGLE ADWORDS"

 

ROI Driven Google Adwords campagnes

Onze hongerige ''hungry'' aanpak en strategie van internet marketing staat een resultaatgerichte internet marketing campagnes centraal. Bij internet marketing bureau Stay Hungry draait alles om conversie en het realiseren van hoge posities in de organische zoekresultaten. Het is het resultaat dat telt. Dit is zaken doen volgens Stay Hungry.

Maak nu een afspraak voor een gratis advies gesprek