Bureau voor doeltreffende internet marketing

De historie van een stelletje internet marketing idioten

Wat maakt Stay Hungry Marketing nou zo uniek? Wat is de succesfactor waardoor een stelletje internet marketing ‘idioten’ ruim 6 jaar geleden vanaf een zolderkamertje begonnen en nu één van de betere zoekmachineoptimalisatie bureaus. Ons geheim is dat alle medewerkers bij Stay Hungry stuk voor stuk streven naar resultaat, onze hongerige ''hungry'' strategie zorgt voor uitmuntende resultaten voor onze opdrachtgevers.

Bedrijven die professioneel met internet marketing bezig zijn, waren mogelijk al vertrouwd met de diensten van Stay Hungry Marketing. Stay Hungry Marketing is een full-service internet marketing bureau voor creatieve, strategische en operationele begeleiding van internet marketing campagnes.

Stay Hungry Marketing was in eerste plaats een internet marketing bureau, met bijkomende service zoals web analytics, conversie optimalisatie en social media marketing. De afgelopen jaren kenden precies deze extra diensten een sterke groei. In de praktijk was Stay Hungry Marketing dus al uitgegroeid tot een full-service internet marketing bureau.

Met de nieuwe identiteit en positionering zetten we die evolutie nu extra in de verf. Onze focus met zoekmachineoptimalisatie, social media marketing, web analytics, seo webdesign en conversie optimalisatie diensten gaan een heel stuk verder vergeleken met andere internet marketing bureaus. We vertrekken voor elke klant vanuit een doordachte internet marketing strategie en werken die uit met oog op een maximale ROI.

Wat is de meerwaarde voor de klant?

Dankzij een bewezen methodologie om doeltreffende internet marketing strategiën te implementeren, slaagt Stay Hungry Marketing erin om van internet marketing het meest efficiënte middel te maken om duurzame klantrelaties op te bouwen. De specifieke kennis die hiervoor nodig is - van zoekmachineoptimalisatie, social media marketing, web analytics, seo webdesign en conversie optimalisatie - heeft bijna geen enkel internet marketing bureau zelf de mensen in huis. Een gespecialiseerde partner als Stay Hungry Marketing kan mits een eenmalige set-up een internet marketing strategie uitwerken dat jarenlang een continue return en ROI oplevert.

Hoe gaan wij te werk?

Om optimaal in te spelen op de specifieke noden van elk bedrijf, starten we met een internet marketing sessie die ons inzicht geeft in de businessomgeving van de klant. Vervolgens voeren we analyses uit en stellen we een internet marketing strategie met realistische doelstellingen op. In een tweede stap werken we deze strategie concreet uit. Als laatste stap werken we de internet marketing campagnes van A tot Z uit.

Stay Hungry heeft internet marketeers in huis die u helpen met de volgende disciplines: