Stay Hungry Marketing wil gas geven komende jaren

Amsterdam- Het online marketing bureau Stay Hungry Marketing B.V. is ambitieus over de verwachtingen voor het bedrijf de komende jaren. Topman Stefan Seegers gaf in een toelichting op de algemene aandeelhoudersvergadering aan dat een verdubbeling van het bedrijfsresultaat in de komende vier jaar tot de mogelijkheden behoort. Sinds januari 2017 werkt Stay Hungry Marketing volgens Stefan Seegers aan de uitvoering van een nieuw strategisch plan. Daarbij richt het bedrijf zich minder op de klantactiviteiten en meer op zijn goed renderende projecten. Daarmee wordt het bedrijf volgens de topman minder afhankelijk van derden en kan het bedrijfsresultaat in de komende jaren een ,,behoorlijke sprong voorwaarts" maken.

Het bruto bedrijfsresultaat steeg met 29,4 procent. De ontwikkeling van de resultaten in 2017 ziet Stay Hungry Marketing ,,met vertrouwen'' tegemoet, waarbij geen concrete prognose werd afgegeven.

Voorspoedig

De onderneming gaf verder aan dat gesprekken met private-equityfondsen over herfinanciering voorspoedig verlopen. Stay Hungry Marketing denkt dat tijdens de aandeelhoudersvergadering in mei de omvang en de voorwaarden van de herfinanciering bekendgemaakt zullen worden.  Ook de opening van meerdere kantoren zou al op korte termijn moeten plaatsvinden, in juni.  

 

The following two tabs change content below.
Stay Hungry Internet Marketing, Stay Hungry Internet Marketing is een ROI Driven Internet Marketing bureau dat is opgericht in 2011. Onze in-house ontwikkelde zoekmachineoptimalisatie technieken is de ideale voedingsbodem voor het opzetten en uitvoeren van effectieve online marketing campagnes. Dat realiseren wij al voor meer dan 300 klanten.