Verhuizing Stay Hungry Marketing naar nieuw kantoor

Verhuizing Stay Hungry Marketing naar nieuw kantoor

Stay Hungry Marketing is op 31 januari verhuisd naar een nieuwe locatie. Wij vestigen ons in hartje Amsterdam. Dit kantoor biedt volop kansen en mogelijkheden die aansluiten bij onze groeiambities.

Stefan Seegers, eigenaar van van Stay Hungry Marketing: “De keuze om nu te verhuizen komt voort uit de groei van ons bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren. We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in bedrijven. In 2016 is het personeelsbestand verdubbeld en zijn wij uit ons vorige kantoorpand gegroeid.”

Bij Stay Hungry Marketing werken op dit moment 47 mensen. Vandaag de dag  zijn ruim 600 bedrijven aangesloten. Stay Hungry Marketing heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende online marketingbureau met online marketing oplossingen die MKB en Non-Profit organisaties ontzorgen en eraan bijdragen dat organisaties geen omkijken meer hebben naar hun marketing. Vandaag de dag is Stay Hungry Marketing in Nederland en vanaf maart ook  in België actief. De komende jaren gaan wij onze grenzen verleggen naar omringende landen zoals Duitsland, Engeland en Amerika.

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
Stay Hungry Internet Marketing, Stay Hungry Internet Marketing is een ROI Driven Internet Marketing bureau dat is opgericht in 2011. Onze in-house ontwikkelde zoekmachineoptimalisatie technieken is de ideale voedingsbodem voor het opzetten en uitvoeren van effectieve online marketing campagnes. Dat realiseren wij al voor meer dan 300 klanten.