Stay Hungry Marketing wil concurrentie aftroeven met koffers & trolleys

 

Stay Hungry Marketing in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Travelmate Robotics

Stay Hungry Marketing BV zet een nieuwe stap in de strijd tegen de concurrentie. Het online marketing bureau gaat robot koffers & trolleys aanbieden. De robot koffer, die luistert naar de naam Travelmate Robot!, volgt zijn eigenaar dankzij een Bluetoothverbinding tussen diens telefoon en een klein besturingssysteem in de koffer. Met een maximum snelheid van ruim 7 kilometer per uur kan hij je zelfs bijhouden bij een sprintje naar de gate. De robot koffers komen vanaf juni op de Europese markt. De koffer geeft een doorkijkje naar de toekomst van de bagageafhandeling. Mocht je hem kwijt raken - wat moeilijk is, want hij volgt je overal - dan kun je hem opsporen via een app.

Naast zelfstandig rijden kan de koffer je ook helpen met de rest van je bagage. Zo kun je bijvoorbeeld je tas of een ander licht koffertje op de nieuwe reismaatje zetten. Maar het wordt nog mooier: hij heeft ook een USB-ingang en een stopcontact, waarmee je je elektronische apparaten kunt opladen via zijn accu. Ook kan de koffer filmpjes en foto’s maken.

De robot koffer is te koop vanaf 364 euro. Kost een lieve duit, maar dan heb je wel een koffer die je niet meer tot last is, maar je juist al het werk uit handen neemt. Stay Hungry Marketing wil niet alleen robot koffers afzetten op de Europese markt met de technologie, maar bijvoorbeeld ook winkelwagens die klanten automatisch rondvolgen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
Stay Hungry Internet Marketing, Stay Hungry Internet Marketing is een ROI Driven Internet Marketing bureau dat is opgericht in 2011. Onze in-house ontwikkelde zoekmachineoptimalisatie technieken is de ideale voedingsbodem voor het opzetten en uitvoeren van effectieve online marketing campagnes. Dat realiseren wij al voor meer dan 300 klanten.